SON DAKİKA
--:--:--

8 Etnospor Forumu Antalya’da Tamamlandı Yeni Hedefler Belirlendi

Antalya’da sona eren 8. Etnospor Forumu’nda, Dünya Etnospor Birliği Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, geleneksel sporların geleceğine ışık tuttu.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
8 Etnospor Forumu Antalya’da Tamamlandı Yeni Hedefler Belirlendi

8. Etnospor Forumu, Antalya’nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi’nde düzenlenen Geleneksel Sporlar Ödülleri töreniyle sona erdi. Dünya Etnospor Birliği Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, kapanış konuşmasında, geleneksel sporların dünya çapında daha güçlü bir sesle duyurulması ve genç nesillerin bu spor dallarına yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Bilal Erdoğan, verimli bir forumu geride bıraktıklarını belirterek, “Ethnosport 2027” gündemiyle yapılan tüm oturumların önemli kazanımlar ürettiğini ifade etti. Katılımcıların geleneksel sporların geleceğini omuzladığını dile getiren Erdoğan, ortaya konulan hedeflerin somut sonuçlara dönüşmesinin umut verdiğini söyledi.

Geleneksel Sporların Geleceği ve Yeni Hamle Dönemi

Erdoğan, geleneksel sporları çok daha güçlü bir geleceğin beklediğine inandığını aktardı. “Ethnosport 2027” vizyonuyla atılan adımların köklü bir çınara dönüştüğünü kaydeden Bilal Erdoğan, geleneklerin korunmasının ötesine geçerek daha güçlü bir hamle dönemine girilmesi gerektiğini belirtti. Çocukların en az bir geleneksel sporla tanışması, gençlerin erişiminin kolaylaştırılması ve örnek sporcular yetiştirilmesi hedeflendi.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev’e “Liderlik” ödülü verildi. Ödülü, Tokayev adına Kazakistan Turizm ve Spor Bakanı Yerbol Myrzabosynov, Dünya Etnospor Birliği Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan’dan teslim aldı. Erdoğan, bu hikayeyi birlikte yazma çağrısında bulunarak, insanlığa dostluk ve dayanışma vadeden bu yolculukta başarı haberlerinin çoğalmasını diledi.

Geleneksel Sporlar Ödülleri Sahiplerini Buldu

8. Etnospor Forumu’na katkı sunanlara teşekkür eden Bilal Erdoğan, Geleneksel Sporlar Ödülleri’ne layık görülen kişi ve kuruluşları tebrik etti. Konuşmaların ardından, geleneksel sporlar ve oyunlara hizmet eden isim ve kurumlara ödülleri, Bilal Erdoğan ve Dünya Etnospor Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt tarafından takdim edildi.

Erdoğan, Ethnosport 2027 yolculuğunun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, katılımcıları 21-24 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek 8. Etnospor Kültür Festivali’ne davet etti.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Ankara Keçiören’de 14 Yaşındaki Çocuk Akranını Bıçaklayıp Kaydettirdi
Ankara Keçiören’de 14 Yaşındaki Çocuk Akranını Bıçaklayıp Kaydettirdi
Bebek Lucca Operasyonunda Sahibi Cem Mirap Gözaltına Alındı
Bebek Lucca Operasyonunda Sahibi Cem Mirap Gözaltına Alındı
İsrail Lübnan’a Saldırdı İran’dan Misilleme Hürmüz Boğazı Geçişleri Durdu
İsrail Lübnan’a Saldırdı İran’dan Misilleme Hürmüz Boğazı Geçişleri Durdu
UNICEF İsrail’in Lübnan Saldırılarında 33 Çocuğun Hayatını Kaybettiğini Açıkladı
UNICEF İsrail’in Lübnan Saldırılarında 33 Çocuğun Hayatını Kaybettiğini Açıkladı
AP: İsrail ve Lübnan Doğrudan Müzakereler İçin Washington’da Buluşuyor
AP: İsrail ve Lübnan Doğrudan Müzakereler İçin Washington’da Buluşuyor
OpenAI Yeni ChatGPT Pro Planını Duyurdu 100 Dolarlık Seçenek Geldi
OpenAI Yeni ChatGPT Pro Planını Duyurdu 100 Dolarlık Seçenek Geldi
Haberin Doğru Adresi

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır.