Jose Mourinho, Sporting-Santa Clara maçındaki hakem kararlarını eleştiren Benfica ve Porto’ya gönderme yaparak ‘yalaka’ ifadelerini kullandı.
Ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Portekiz Ligi’nde oynanan Sporting-Santa Clara maçındaki hakem kararları sonrası yaşanan tartışmalara sert tepki gösterdi. Benfica ve Porto’nun sosyal medya üzerinden yaptığı eleştirilere gönderme yapan Mourinho, “Yalakaların dünyasında ben de yalakalık yapacağım. Başkanımla %100 aynı fikirde olduğumu söyleyeceğim, diğerleri de bunu yapıyor” ifadelerini kullandı.
Mourinho’nun bu yorumları, Benfica’nın Sporting-Santa Clara maçının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımına atıfta bulundu. Benfica, tartışmalı hakem kararları sonrası “Artık utanılacak bir şey kalmadı” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirmişti.
Porto da aynı maçtaki bir pozisyonu paylaşarak hakem kararlarını sorguladı. Kulüp, sosyal medya üzerinden “Bu pozisyonun kriteri nedir?” sorusunu yönelterek Sporting lehine verilen kararlara dikkat çekti.
Cuma günü oynanan Portekiz Ligi mücadelesinde Sporting, sahasında Santa Clara’yı 4-2 mağlup etmişti.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap