NBA final serisinde San Antonio Spurs, New York Knicks’i 115-111 yenerek seride ilk galibiyetini aldı. Knicks, 13 maçlık play-off galibiyet serisini sonlandırdı.
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) final serisinde San Antonio Spurs, New York Knicks’i 115-111 yenerek seride ilk galibiyetini elde etti. Karşılaşma Madison Square Garden’da oynandı.
Spurs’te Victor Wembanyama 32 sayı, Stephon Castle 23 sayı üreterek galibiyetin mimarları oldu. New York Knicks’te Jalen Brunson 32 sayı, OG Anunoby 28 sayı kaydetti. Bu performanslar mağlubiyeti engelleyemedi.
Bu sonuçla New York Knicks, play-offlarda 13 maçlık galibiyet serisinin ardından ilk yenilgisini aldı. Knicks, en son 24 Nisan’da Atlanta Hawks’a yenilmişti.
NBA final serisinin dördüncü maçı 11 Haziran Çarşamba gecesi New York’ta oynanacak.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap