Galatasaray, şampiyonluk yolunda önemli bir karar aldı. Teknik direktör Okan Buruk’un raporuyla Noa Lang ve Sacha Boey ile yollar ayrılıyor.
Süper Lig’de şampiyonluğa yaklaşan Galatasaray’da, teknik direktör Okan Buruk’un transfer raporu doğrultusunda önemli kararlar alındı. Devre arasında takıma katılan Hollandalı forvet Noa Lang ve Fransız sağ bek Sacha Boey ile sezon sonunda yolların ayrılmasına karar verildi. İki futbolcu, Süper Lig’deki kalan üç maçın ardından kiralık sözleşmelerinin bitimiyle birlikte kulüplerine geri dönecek.
Okan Buruk, ara transfer döneminde Napoli’den kiralanan Noa Lang’ın satın alma opsiyonunun kullanılmamasını yönetime bildirdi. 27 yaşındaki forvet, sezon sonunda İtalyan ekibi Napoli’ye dönecek.
Takımdan ayrılacak bir diğer isim ise Sacha Boey oldu. Tıpkı Lang gibi devre arasında Galatasaray kadrosuna dahil olan Boey’un da bonservisinin alınmaması yönünde karar verildi. Genç savunmacı, kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulübüne veda edecek.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap