Milli okçu Mete Gazoz, Hyundai Okçuluk Dünya Kupası’nda erkekler klasik yay finalinde İtalyan Mauro Nespoli’yi yenerek altın madalya kazandı.
Milli okçu Mete Gazoz, Hyundai Okçuluk Dünya Kupası’nda erkekler klasik yay kategorisinde altın madalya elde etti. Gazoz, finalde İtalyan rakibi Mauro Nespoli’yi mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Antalya’da düzenlenen Hyundai Okçuluk Dünya Kupası’nın klasik yay erkekler finalinde Mete Gazoz, İtalyan okçu Mauro Nespoli ile karşılaştı. Gazoz, müsabaka boyunca sergilediği üstün performansla rakibini yenerek altın madalyayı Türkiye’ye getirdi.
Bu zaferle birlikte Mete Gazoz, uluslararası okçuluk kariyerine bir önemli başarı daha eklemiş oldu. Milli sporcunun bu başarısı, Türk okçuluğunun global arenadaki konumunu da pekiştirdi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap